+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Palmira Recenzje

Ocena hotelu

91%
Znakomicie

by 44 reviews

  • Personel

    96%
  • Czystość

    92%
  • Wyposażenie

    92%
  • Komfort

    82%
  • Cena

    92%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina z małym dzieckiem
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 16.3.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Václav

para, 11.3.2018

Přerov Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • čistota , ochotný personál kvalitní strava.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

HURT-bojlery

para, 26.11.2017

Prachatice Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Čisto, klid, v restauraci dobré jídlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

para, 27.9.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
60 %
  • Ochota personálu, čistota

  • nebyla respektována potvrzená objednávka na pokoj s manželskými postelemi. Symbióza hotelu a myčky aut je nejen nezvyklá, ale i docela nepříjemná z pohledu hluku a zápachu myčky.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 23.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • Velmi ochotný a příjemný personál

  • Vaří se ,,jen" do 21 hodin

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Martin Štěpán

podróżujący w pojedynkę, 7.9.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • Vše ok,perzonál byl v pohodě a moc příjemný.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jan Pouska

podróżujący w pojedynkę, 30.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Pavel

para, 30.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav

grupa przyjaciół, 8.7.2017

Brno Česká republika

  • Cena ogólna
44 %
  • Myčka v ceně je super. Výhodná je také poloha hotelu, je to blízko do lidlu, bazénu i na nádraží a do centra. Snídaně ok, í když se nejedná o švédské stoly.

  • Žádný úklid během našeho 4 denního pobytu neproběhl. Chybí klimatizace. Také se stalo že jsme neměli kde zaparkovat, k hotelu patří i restaurace, kde vaří jen do 21, přišli jsme ve 20.45 a již jsme byli poslání k šipku, a venku byl zrovna liják, tak se nedalo jít jinam, tak jsme obsluze navrhli že si jídlo objednáme odjinud načež nám bylo zakázáno zde jíst. Tak jsme jedli na posteli, protože stolek na pokoji není. Kvalita hotelu neodpovídá 3 *.

Personál
2
Služby
6
Čistota
2
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 20.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 15.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 14.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 23.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Vlastimil Rek

para, 19.4.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Kromě všeho ostatního, mytí vozu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Igorko

podróżujący w pojedynkę, 1.2.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martina

rodzina ze starszym dzieckiem, 22.1.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %
  • Milý ochotný, personál,vstřícný a restaurace při hotelu velmi dobře vaří,snídaně v ceně pobytu dobrá.

  • Je lépe před příjezdem větrat nez mít zapojené umělé vůně v zásuvce.Nedalo se to vyvetrat.Povlečení bylo čisté, matrace tvrdší.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Lubomír Bašus

podróżujący w pojedynkę, 10.12.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • příjemný personál a čisté prostředí děkuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.