+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Palmira Bewertungen

Hotelbewertung

91%
Perfekt

by 40 reviews

  • Personal

    95%
  • Sauberkeit

    92%
  • Ausstattung

    93%
  • Komfort

    83%
  • Preis-leistungverhältnis

    92%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit kleinen Kindern
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Älteres Paar, 27.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Ochota personálu, čistota

  • nebyla respektována potvrzená objednávka na pokoj s manželskými postelemi. Symbióza hotelu a myčky aut je nejen nezvyklá, ale i docela nepříjemná z pohledu hluku a zápachu myčky.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonymus

Einzelreisende, 23.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 22.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Velmi ochotný a příjemný personál

  • Vaří se ,,jen" do 21 hodin

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Martin Štěpán

Einzelreisende, 7.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Vše ok,perzonál byl v pohodě a moc příjemný.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jan Pouska

Einzelreisende, 30.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

pavel

Älteres Paar, 30.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav

Gruppe von Freunden, 8.7.2017

Brno Česká republika

  • Gesamtbewertung
44 %
  • Myčka v ceně je super. Výhodná je také poloha hotelu, je to blízko do lidlu, bazénu i na nádraží a do centra. Snídaně ok, í když se nejedná o švédské stoly.

  • Žádný úklid během našeho 4 denního pobytu neproběhl. Chybí klimatizace. Také se stalo že jsme neměli kde zaparkovat, k hotelu patří i restaurace, kde vaří jen do 21, přišli jsme ve 20.45 a již jsme byli poslání k šipku, a venku byl zrovna liják, tak se nedalo jít jinam, tak jsme obsluze navrhli že si jídlo objednáme odjinud načež nám bylo zakázáno zde jíst. Tak jsme jedli na posteli, protože stolek na pokoji není. Kvalita hotelu neodpovídá 3 *.

Personál
2
Služby
6
Čistota
2
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 20.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 26.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 15.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 14.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 23.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Vlastimil Rek

Älteres Paar, 19.4.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Kromě všeho ostatního, mytí vozu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Igorko

Einzelreisende, 1.2.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

MARTINA

Familie mit Kindern, 22.1.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Milý ochotný, personál,vstřícný a restaurace při hotelu velmi dobře vaří,snídaně v ceně pobytu dobrá.

  • Je lépe před příjezdem větrat nez mít zapojené umělé vůně v zásuvce.Nedalo se to vyvetrat.Povlečení bylo čisté, matrace tvrdší.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Lubomír Bašus

Einzelreisende, 10.12.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • příjemný personál a čisté prostředí děkuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 4.11.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
75 %
  • Poměr nabízených služeb a ceny,

  • Ubytováni - pokoj č. 1. Plíseň ve sprše. Hluk v časných ranních hodinách.

Personál
10
Služby
0
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 21.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Ludmila Hanusová

Älteres Paar, 17.10.2016

Moravská Třebová Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Přes skutečnost, že se hotel nachází u jedné z hlavních komunikací, neztrácí na své pohodě. Tento fakt nenarušuje ani to, že v blízkosti je myčka aut. Poté co si návštěvník podrobněji prohlédne dekoraci v restauraci, je jasné, že pan majitel má k autům velmi blízko, takže hodně štěstí při automobilových závodech. Rádi využijeme vašich služeb znovu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 12.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • vuně pradla

  • malo tepla na pokojich

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.