+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel Palmira Reviews

Hotel ratings

91%
Perfect

by 40 reviews

  • Staff

    95%
  • Cleanliness

    92%
  • Equipment

    93%
  • Comfort

    83%
  • Value for money

    92%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with young children
Sort by:
Show:

Anonym

mature couple, 27.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
60 %
  • Ochota personálu, čistota

  • nebyla respektována potvrzená objednávka na pokoj s manželskými postelemi. Symbióza hotelu a myčky aut je nejen nezvyklá, ale i docela nepříjemná z pohledu hluku a zápachu myčky.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

single traveler, 23.9.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 22.9.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Velmi ochotný a příjemný personál

  • Vaří se ,,jen" do 21 hodin

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Martin Štěpán

single traveler, 7.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Vše ok,perzonál byl v pohodě a moc příjemný.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jan Pouska

single traveler, 30.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

pavel

mature couple, 30.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav

group of friends, 8.7.2017

Brno Česká republika

  • Overall rating
44 %
  • Myčka v ceně je super. Výhodná je také poloha hotelu, je to blízko do lidlu, bazénu i na nádraží a do centra. Snídaně ok, í když se nejedná o švédské stoly.

  • Žádný úklid během našeho 4 denního pobytu neproběhl. Chybí klimatizace. Také se stalo že jsme neměli kde zaparkovat, k hotelu patří i restaurace, kde vaří jen do 21, přišli jsme ve 20.45 a již jsme byli poslání k šipku, a venku byl zrovna liják, tak se nedalo jít jinam, tak jsme obsluze navrhli že si jídlo objednáme odjinud načež nám bylo zakázáno zde jíst. Tak jsme jedli na posteli, protože stolek na pokoji není. Kvalita hotelu neodpovídá 3 *.

Personál
2
Služby
6
Čistota
2
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 20.6.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 26.5.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 15.5.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 14.5.2017

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 23.4.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Vlastimil Rek

mature couple, 19.4.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Kromě všeho ostatního, mytí vozu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Igorko

single traveler, 1.2.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

MARTINA

family with older children, 22.1.2017

Česká republika

  • Overall rating
72 %
  • Milý ochotný, personál,vstřícný a restaurace při hotelu velmi dobře vaří,snídaně v ceně pobytu dobrá.

  • Je lépe před příjezdem větrat nez mít zapojené umělé vůně v zásuvce.Nedalo se to vyvetrat.Povlečení bylo čisté, matrace tvrdší.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Lubomír Bašus

single traveler, 10.12.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • příjemný personál a čisté prostředí děkuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 4.11.2016

Čeština

  • Overall rating
75 %
  • Poměr nabízených služeb a ceny,

  • Ubytováni - pokoj č. 1. Plíseň ve sprše. Hluk v časných ranních hodinách.

Personál
10
Služby
0
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 21.10.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Ludmila Hanusová

mature couple, 17.10.2016

Moravská Třebová Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Přes skutečnost, že se hotel nachází u jedné z hlavních komunikací, neztrácí na své pohodě. Tento fakt nenarušuje ani to, že v blízkosti je myčka aut. Poté co si návštěvník podrobněji prohlédne dekoraci v restauraci, je jasné, že pan majitel má k autům velmi blízko, takže hodně štěstí při automobilových závodech. Rádi využijeme vašich služeb znovu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 12.10.2016

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • vuně pradla

  • malo tepla na pokojich

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.